OM PLAKATTRYKKEREN.DK

Hos PlakatTrykkeren trykker vi dine flotte plakater på egne Canon storformatmaskiner i Danmark. Vi tror på godt håndværk, og derfor klarer vi selv hele processen med tryk, udskæring og pakning på vores kontorer i Roskilde og Holbæk.

HURTIG LEVERING
Vi har gjort det til vores mission kun at arbejde med specialfremstillede plakater i bedste kvalitet. Vi tror også på, at du som kunde ikke skal vente i mange dage på at modtage din bestilling – som det ofte ses på udenlandske plakatshops, som trykker i Polen, Tyrkiet eller Kina. Vi trykker hurtigt her i Danmark, og vi bruger kun GLS, som tilbyder dag-til-dag-levering 99 procent af tiden.

VI ELSKER AT TALE MED KUNDERNE
For os er det også vigtigt, at det skal være simpelt at få fremstillet en plakat. Vi har derfor skræddersyet forskellige plakattyper og størrelser, som du kan vælge imellem. Men har du et specialønske, der ikke matcher vores sortiment, er du altid velkommen til at skrive til os på info@plakattrykkeren.dk og få et godt tilbud. Vi nyder altid at snakke med vores kunder og tilpasse vores tilbud til forskellige behov. Du må også gerne ringe på tlf. 52243336.

Hos Plakattrykkeren.dk tror vi på, at vi aktivt skal mindes de bedste øjeblikke i livet i stedet for at gemme dem væk i støvede fotobøger.

Vi donerer overskydende papir til børnehuse
Vi har valgt at donere vores overskydende papir til forskellige børnehuse i Roskilde. Vi kan godt lide idéen om, at vores papir ikke går til spilde, men får nyt liv, når vuggestue- og børnehavebørn sætter deres kruseduller på det.

Venlig hilsen
Trine og Kasper
PlakatTrykkeren.dk
Tlf. 52243336

MEST POPULÆRE PLAKATER

-25 %