OVERFØR DINE FOTOS TIL OS

Mulighed 1: Overfør billeder direkte til os

Overførsel fra computer eller mobil

Udfyld alle felter herunder og upload alle dine billeder nemt via vores krypterede formular. Er du i tvivl om noget? Så ring på tlf. 52243336 eller skriv til info@plakattrykkeren.dk
  • Klik VÆLG FILER herunder og vælg/marker alle billederne fra din computer/mobil. Vent til alle billeder er færdige med at uploade (der ses et lille rødt kryds ved alle filer, når de er klar). Der kan gå et stykke tid, hvis det er store filer. Klik derefter på SEND NU. Så er filerne overført til os. Du kan også overføre af flere omgange, hvis du har billeder på både din computer og din mobil.
    Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, bmp, psd, tif, bmp, doc, docx.

 


Mulighed 2: Overfør dine billeder via WeTransfer
Klik på knappen herunder for at sende dine billeder til os via WeTransfer. Det er nemt og sikkert. Det virker dog bedst fra en computer. Hvis du vises en side med kontooprettelse, klikker du bare “Jeg vil bare sende filer”. Det er helt gratis at benytte denne funktion.
Overfør billeder til Plakattrykkeren via WeTransfer


Mulighed 3: Vil du hellere sende til os på mail?
Hvis du hellere vil sende os mails med dine fotos som vedhæftede filer, er du også meget velkommen til det. Send til info@plakattrykkeren.dk og husk at skrive navnet på den, som har bestilt plakaterne.

Er du i tvivl?
Så skriv eller ring til os på info@plakattrykkeren.dk eller tlf. 52243336.

Sådan placeres billeder på collageplakater
Vi placerer billederne tilfældigt – med mindre du navngiver dem i en ønsket rækkefølge. Navngiv dem 01.jpg, 02.jpg osv. Vi starter placeringen fra øverst venstre hjørne og fortsætter mod højre – som når du læser en bog.

På plakater med større fremhævede billeder placeres billederne også tilfældigt, med mindre du fortæller os ved bestillingen/overførslen, hvilke der skal fremhæves. Her kan du f.eks. kalde de fremhævede stor1.jpg, stor2.jpg osv.

Beskæring og godkendelse
Vi placerer og beskærer billederne bedst muligt. Alle kunder, der har bestilt collageplakater, hvor vi designer/opsætter dem, får designet til tjek på mail inden tryk. Så hold øje med din mail (også evt. spam-mappen).

Fotoplakater (tryk af enkelte fotos), som vi opsætter for dig, sendes ikke til godkendelse.

Er du i tvivl? 
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os på info@plakattrykkeren.dk eller tlf. 52243336, hvis du er tvivl om noget.