OVERFØR DINE FOTOS TIL OS

Overførsel fra computer eller mobil

Udfyld alle felter herunder og upload alle dine billeder nemt via vores krypterede formular. Er du i tvivl om noget? Så ring på tlf. 52243336 eller skriv til info@plakattrykkeren.dk
  • Klik på VÆLG FILER herunder og vælg alle billederne fra din computer/mobil. Vent til alle billeder er færdige med at uploade (der kan gå lang tid ved store billeder), og klik derefter på SEND NU herunder. Du kan også overføre af flere omgange, hvis du har billeder på både din computer og din mobil.
    Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf, jpeg, tiff, bmp, psd, tif, bmp, doc, docx.

 


Mulighed 2: Du kan også overføre dine billeder via WeTransfer
Klik på knappen herunder for at sende dine billeder til os via WeTransfer. Systemet virker bedst fra en computer.


Mulighed 3: Vil du hellere sende til os på mail?
Hvis du hellere vil sende os mails med dine fotos som vedhæftede filer, er du også meget velkommen til det. Send til info@plakattrykkeren.dk og husk at skrive navnet på den, som har bestilt plakaterne.

Er du i tvivl?
Så skriv eller ring til os på info@plakattrykkeren.dk eller tlf. 52243336.

Sådan placeres billeder på collageplakater
Vi placerer dine billeder tilfældigt på plakaten – det giver et flot udseende, at farver og motiver er blandet godt rundt.

På plakater med større fremhævede billeder placeres billederne også tilfældigt, med mindre du fortæller os ved bestillingen, hvilke der skal fremhæves. Her kan du f.eks. kalde de fremhævede stor1.jpg, stor2.jpg osv.

Beskæring og godkendelse
Vi placerer og beskærer billederne bedst muligt, så ingen ansigter osv. forsvinder. Men alle kunder, der har bestilt collageplakater (og Instagram-, navne- og butiksplakater) får designet til tjek på mail inden tryk. Så hold øje med din mail (også evt. spam-mappen). Her har du én mulighed for at få tilrettet noget på collagen.

Fotoplakater (tryk af enkelte store fotos) sendes ikke til godkendelse, med mindre der er tvivl om kvaliteten (opløsningen) eller beskæringen på de tilsendte fotos – så har du mulighed for at sende nye fotos.

Er du i tvivl? 
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os på info@plakattrykkeren.dk eller tlf. 52243336, hvis du er tvivl om noget.